FRENCH CHICKEN

Recentreview


4 stjerner ud af 207 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra French Chicken. Vil du vide mere? Få mere at vide

17 feb 2024 at 20:59 Kvaliteten var dårlig fordi jeg havde bestilt 7 hotwings og de var alle tørre Leveringstiden er Ok ift tidspunktet jeg bestilte på. Men at betale næsten lige så meget som en Meny til 90 kr for at få leveret maden på cykel, det må ku gøres bedre.
22 jan 2024 at 13:21 Flødekartoflerne var smagsløse, plejer ellers at være fine. Chicken chunks var ikke varme, 1/2 kylling var fin
15 dec 2023 at 20:29 Skrev specifikt hvad jeg ønskede i min pastasalat grunder allergi, nu er der så både nødder og andre ting i som jeg ikke kan tåle, hvilket gør bestillingen uspiselig for mig… Mega øv
9 dec 2023 at 19:58 Maden var kold og kyllingen tør. Levering fra Herlev til Rødovre på cykel. Levering nogenlunde, dog længere end estimeret.
7 dec 2023 at 19:36 God mad som altid
16 okt 2023 at 13:22 Maden var kedelig, bøffer var tøre og ikke særlig indbydende.
3 okt 2023 at 20:11 God mad og hurtigt levering
2 okt 2023 at 7:34 Super mad og hurtig betjening
23 sep 2023 at 6:04 Bestilt selv tiden mht levering alt Ok
5 aug 2023 at 20:02 Leveringstiden var næsten 2 timer. Det startede med knapt 1 time men blev ændret hele tiden. Det kan I godt gøre bedre
29 jul 2023 at 19:37 Synes efterhånden ikke jeres priser hænger sammen med kvaliteten på maden. At man så oveni købet også skal betale 4 kr for en luset papirspose er ikke acceptabelt.
26 jul 2023 at 8:33 Brugeren er ikke en burger men sandwich og der er peberfrugter i og osten er ikke burger ost