FRENCH CHICKEN

Recentreview


3,5 stjerner ud af 215 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra French Chicken. Vil du vide mere? Få mere at vide

19 maj 2024 at 15:28 Som altid lækkert , jeg bestilte falaffel salat
8 maj 2024 at 21:46 Den mest tørre kylling jeg har fået længe og fritterne smagte af gammel olie men det var også lige inden lukketid, leveringstid ændrede sig flere gange
1 maj 2024 at 19:36 Kyllingen var noget tør,det har de været før,men længe siden..
28 apr 2024 at 11:08 Som altid den lækreste kyllingesalat og denne gang en dejlig bagt kartoffel med persillesmør , har altid været tilfreds med mine køb hos french chicken.
22 apr 2024 at 21:52 Godt hver gang.
9 apr 2024 at 21:44 1 1/2 times ventetid og lunken mad, det er ringe
16 mar 2024 at 8:31 Når man ringer til FC og siger man ikke skal have løg i salaten (kunne ikke finde stedet på J-E’ s hjemmeside til bemærkninger!) og man så får leveret en stor salat med masser af løg, så er det ikke godt nok. Kyllingen var kold og kedelig.
17 feb 2024 at 20:59 Kvaliteten var dårlig fordi jeg havde bestilt 7 hotwings og de var alle tørre Leveringstiden er Ok ift tidspunktet jeg bestilte på. Men at betale næsten lige så meget som en Meny til 90 kr for at få leveret maden på cykel, det må ku gøres bedre.
22 jan 2024 at 13:21 Flødekartoflerne var smagsløse, plejer ellers at være fine. Chicken chunks var ikke varme, 1/2 kylling var fin
15 dec 2023 at 20:29 Skrev specifikt hvad jeg ønskede i min pastasalat grunder allergi, nu er der så både nødder og andre ting i som jeg ikke kan tåle, hvilket gør bestillingen uspiselig for mig… Mega øv
9 dec 2023 at 19:58 Maden var kold og kyllingen tør. Levering fra Herlev til Rødovre på cykel. Levering nogenlunde, dog længere end estimeret.
7 dec 2023 at 19:36 God mad som altid