FRENCH CHICKEN

Recentreview


3,5 stjerner ud af 179 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra French Chicken. Vil du vide mere? Få mere at vide

28 nov 2022 at 19:57 Maden kom k fin tid, kyllingen var desværre blevet tør - flødekartofler er som altid gode
5 okt 2022 at 20:55 Kylling var fesen og slatten Bagt kartoffel var rå og hård Så alt i alt en dårlig mad oplevelse
4 okt 2022 at 20:43 Maden var kold der den kom. Budet kunne ikke finde ud af at komme hen til adressen selv om jeg stod med min mobil og lyste ned i mod bilen hvor jeg kunne se bilen forlygte.... De forlanger 4kr for en parpir pose!
25 sep 2022 at 21:33 Som altid perfekt
24 sep 2022 at 14:24 det var enlig udemærket
23 sep 2022 at 19:04 Første mad indenfor 2 min. Korrekt burger. Derefter forkert salat, som vi efter lang telefonisk kontakt fik en søforklæring om måttte væres jeres skyld, og at den måtte vi selv lige tage med j Men i må gerne give restauranten en ekstra skideballe
20 sep 2022 at 21:11 Fremragende mad, dejlig friske salat med jalapenos. Det er ikke sidste gang jeg bestiller mad der.
12 aug 2022 at 10:57 Bestilt 2 gange - alt var i orden
11 aug 2022 at 21:19 Kyllingen var fin, men flødekartoflerne var elendige. De kan købes bedre i supermarkederne
24 jul 2022 at 7:35 Kunne man give 0 stjerne gjorde jeg det. Bestilte cheese burger uden løg i, fik en burger fyldt med løg så jeg kunne skrabe alt osten af for at få dem ud. Bollen var kold og tør, og ikke værd at spise. Pomfritterne var kolde og slappe. Værste mad!!
3 jul 2022 at 20:39 hurtig levering, kyllingen var god, men flødekartoflerne smagt ikke godt og lugtede heller ikke godt, burgren havde revet ost i, ikke tilfredstillende
1 jul 2022 at 21:00 Maden var god og leveret hurtigt